K&C MEDIA

Smartphone uređaji i mobilni marketing

Mobilni marketing razvio se proteklih godina, i to posebice otkad su pametni mobilni uređaji, poput mobilnih telefona i tablet uređaja, zavladali tražištem i izravno utjecali na smanjenje korištenja klasičnih desktop kompjutera za potrebe surfanja internetom.

Mobilni telefoni postali su oblikom i performansama veći i jači, a time i lakši za korištenje dok su njihovi korisnici u pokretu. Brojne top svjetske kompanije, poput Googlea i Facebooka, danas razvijaju svoje proizvode razmišljajući upravo o korisnicima mobilnih uređaja te se prilagođavaju potrebama istih. Također, i pametni nosivi uređaji, poput FitBit-a i smart satova, rastu po popularnosti.

Navedeni mobilni trendovi danas utječu na tvrtke i organizacije koje se odlučuju za marketinške strategije koje ciljaju upravo korisnike u pokretu pa tako koriste lokalnu optimizaciju (local SEO), oglašavanje putem aplikacija i slične metode koje se temelje upravo na korištenju mobilnih uređaja.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. PRIHVATI VIŠE