K&C MEDIA

SEO optimizacija sajta

K&C MEDIA

Ti se rezultati ne mogu mijenjati izravnim plaćanjem Googleu pa naša tvrtka pruža uslugu SEO optimizacije koja se sastoji od niza aktivnosti koje će Google prepoznati vašu web stranicu kao relevantnu i pouzdanu, a time i poboljšati svoju poziciju u prirodnom pretraživanju.

 

Prednosti koje donosi dobro urađen SEO:

Dobivanje najboljih mjesta – to je svakako glavna prednost optimizacije web mjesta. Kada ste na prvom mjestu za odabranu ključnu riječ, svatko tko je upisao tu ključnu riječ u Google pretraživanje doći će na vašu web-lokaciju. To izravno dovodi do velikog povećanja broja posjeta web sučelju, a time i povećanju obujma poslovanja;

Dugotrajni rezultati – postizanje najboljeg položaja u Google pretraživanju nije jednostavno i trebate proći neko vrijeme da biste došli do željenog mjesta. Ali rezultati SEO-a traju dugotrajan i kad vas postavimo na najvišu poziciju, bit ćete tamo kad prestanemo optimizirati;

Povećanje svijesti o robnoj marki – kada ste na najvišoj poziciji, korisnici će češće vidjeti vašu web-lokaciju i vašu robnu marku, a to će izravno povećati svijest o vašoj robnoj marki u podsvijesti korisnika.

Na web-lokaciji SEO (na optimizaciji stranice)

Na site SEO optimizacija web stranica za tražilice podrazumijeva skup specifičnih akcija koje će biti izvedene na samom mjestu kako bi se položaj na pretraživanja. To je učinjeno nakon provedene analize i uključuje sljedeće:

 • Analiza trenutnog stanja vašeg sajta, tržišta i konkurencije.
 • Istraživanje i analiza ključnih reči.
 • Ispravke strukture i veza web stranica (URL-ovi).
 • Korekcija tekstova u cilju SEO-a.
 • Korekcija naslova stranica (H1 – H6).
 • Unutarnje povezivanje.
 • Određivanje i postavljanje oznaka naslova i opisa, te njihovo podudaranje s sadržajem i izvršavanje analitičara.
 • Postavljanje odgovarajućih ALT tagova na slikama.
 • Postavljanje gumba za pomicanje sadržaja na društvenim mrežama.
 • Instalacija Google Analytics, sitemap.xml, Search Console, robots.txt.
 • Prijava sajta na pretraživače, te praćenje i ubrzivanje indeksiranja novih stranica.

Izgradnja veze (izvan SEO lokacije)

Ovo je najvažniji, ali i najosjetljiviji dio SEO optimizacije web stranica. To uključuje izgradnju mreže dolaznih linkova na samu stranicu, a time i povećanje ranga i autoriteta web stranice na tražilicama. Mreža dolaznih veza treba postupno graditi i svestran, koristeći različite i kvalitetne metode izgradnje veza što je više moguće.

Opšte je prihvaćeno da je najkvalitetniji link onaj link do kojeg je najteže doći, zato takvi linkovi imaju i najveću vrednost. Iz tog razloga se kao najkvalitetnije link building metode izdvajaju Guest postovi i linkovi iz članaka objavljenih na drugim sajtovima.

Osim ovih, upotrebljavamo i druge metode kao što su razmjena linkova s ​​drugim web-lokacijama, prijavljivanje web-mjesta u web imenicima, stvaranje veza na forumima i tako dalje.

Izgradnja mreže veza treba biti konstantan i dugotrajan proces, koji će biti učinjeno stalnom analizom položaja stranice na određenim fraze na tražilicama.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. PRIHVATI VIŠE