K&C MEDIA

Ostale usluge

K&C MEDIA

Izrada web sajtova

Stvaranje web stranica je primarna usluga koju nudi K&C MEDIA .

U ponudi su:

  • Izrada web mjesta za CMS. CMS je sustav za upravljanje sadržajem i omogućuje korisnicima da samostalno uređuju, tj. održavanje web stranica. Za razliku od statičke prezentacije, web stranice, na temelju neke od CMS sustava, što omogućuje lako promjene i praćenje velikih količina podataka poštujući vremenski slijed događaja. Web stranica CMS-a cjelovito je rješenje za korporacijske web stranice i jednostavne osobne prezentacije.
  • Izrada odredišne ​​stranice . Odredišna stranica moderan je web koncept koji ima zadatak da brzo i učinkovito promovira projekte, događaje ili proizvode.
  • Izrada mrežnih trgovina . Internet trgovina ima mnogo prednosti, počevši s činjenicom da su posjetitelji na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tijekom minimalne troškove održavanja, na izbor različitih proizvoda na jednom mjestu „isplate iz stolice”, ili pomoću kreditne kartice ili pouzećem i Postoji i mogućnost stavljanja vaših proizvoda na milijun tržišta, čime se povećava mogućnost prodaje predmeta i, naravno, stvaranje većeg profita.

Edukacija

Ova usluga se temelji na određenim seminarima, tečajevi usmjerene na zaposlenike u marketingu, upravljanju ili PR sektoru bilo koje tvrtke moći samoupravnog online marketinške kampanje. Ovaj proces je vrlo zahtjevna i dugotrajna, a ako postoji interes za ovu vrstu usluga, možete nas kontaktirati kako bi se detaljnije informacije o potrebama Vaše tvrtke.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. PRIHVATI VIŠE